Hjälp - Sök - Medlemmar - Kalender
Full version: El-golvvärme
HBV:s forum > Husbussar > Bygga & renovera
Ingemar HBV 217
Någon som har en bra idé om vilken slags el-golvvärme vi ska installera under laminatgolv? Golvet är oregelbundet. Vill ju gärna ha varmt under fötterna när man sitter vid matplatsen också. haee.gif
Börje HBV216
Kanske du kan hitta något som passar hos www.varmemattan.se

Varma hälsningar
Börje HBV 216
Tom HBV168
Beror på hur stor yta du vill ha golvvärme på, men 24V golvvärmefolie eller självreglerande elektriskt ledande plast kan kanske vara lämpligt om man vill ha i hela bussen, då kan man ju utan att köra via inverter ha golvvärmen på medan man kör och ha varma o sköna golv redan när man kommer fram. Finns en hel del om man söker lite på nätet, t.ex:

http://www.alleco.se/default.aspx?page=24&id=435
http://www.varmegolv.nu/

Finns även hos husvagnshandlare som t.ex. http://www.husvagn-svensson.se/, men om de har eller kan skaffa fram i just 24V-utförande vet jag inte. Har för mig vi hade en 24V (kan möjligen ha varit 48V) i vår husvagn, men den kördes via 230V trafo så man tänkte ju inte så mycket på vilken spänning den ville ha.

Det här är en "lo-fi" version av vårt huvudinnehåll. För att visa den fulla verswion med mer information, formattering och bilder, var god klicka här.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.